Presentere bloggen din her på siden?

Hei, hvis du er norsk, bor i utlandet og skriver blogg så vil jeg gjerne høre fra deg!

Skriv noen ord om bloggen din - kort eller langt, det velger du selv - legg gjerne ved et bilde og send på mail til italiatips@gmail.com og så publiseres det her på bloggen. Enklere kan det ikke bli.

Bli med i gjengen, da vel!


lørdag 23. mars 2013

Hola fra Gran Canaria!Gran Canaria er den plassen i Syden som tar i mot flest norske turister hvert år. Etter å ha vært fastboende her nede i snart 8 år, tenkte jeg det kunne være greit å skrive litt om noen av de forskjellige plassene og aktivitetene på øya.

Her er en reiseguide http://gran-canaria-ferie.blogspot.com - som forteller litt om de forskjellige feriestedene på turistøya, men også om plasser som kanskje ikke er like godt kjent. I denne reiseguiden kan man lese om kjente steder som Maspalomas, Playa del Ingles, Arguineguin og Puerto Rico, eller noen andre spennende og litt ukjente utfluktsmål som Artenara, Guayadeque og Arucas.

Håper noen får litt inspirasjon til å reise nedover en tur, eller i hvert fall finner noen tips som kan være nyttige når man planlegger den neste ferieturen til Gran Canaria. Kan også følges på Facebook her http://www.facebook.com/FerieGranCanaria

God tur til Gran Canaria :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar