Presentere bloggen din her på siden?

Hei, hvis du er norsk, bor i utlandet og skriver blogg så vil jeg gjerne høre fra deg!

Skriv noen ord om bloggen din - kort eller langt, det velger du selv - legg gjerne ved et bilde og send på mail til italiatips@gmail.com og så publiseres det her på bloggen. Enklere kan det ikke bli.

Bli med i gjengen, da vel!


lørdag 3. desember 2011

Boksalg. Vinterens "survival kit" fra Hellas!

For deg som er interessert i Hellas så er dette et tilbud det er vanskelig å si nei til. Du kan nemlig nå kjøpe Tove Cecilie Fastings bok Paradiso, rapport fra en gresk landsby til en utrolig billig penge! Du betaler bare kr 179,- (førpris kr 248,-).  Og du får den portofritt tilsendt! En flott fødselsdagsgave eller en oppmerksomhet til en venninne eller et familiemedlem - eller rett og slett en påskjønnelse til deg selv! (Fordi du fortjener det...??)

Benytt deg av sjansen nå! Dette er nemlig restopplaget som forfatteren har arvet av sin forlegger (som har delvis pensjonert seg) så da bør du skynde deg for ikke å gå glipp av en herlig  bok. Så "løp og kjøp"!!Paradiso handler om livet i Hellas sett med en nordmanns øyne og har du reist noen ganger til Hellas så vil du nok nikke gjenkjennende til en del av historiene og tenke at "det er jo akkurat slik det er". Det gjorde iallefall jeg da jeg leste (les: "slukte") denne boken dengang den kom ut. Syns du, som jeg, at det er spennende med kulturforskjeller så vil du kose deg glugg ihjel og få deg mang en god latter når du f.eks leser om hvordan det er for en nordmann å skulle bygge hus i Hellas. Det er ikke alt som går like knirkefritt, nemlig! Eller kanskje vi heller skal si at det ikke er noenting som går knirkefritt...? Grekerne er nemlig verdensmestre i å gjøre ting på sin egen måte og i sitt eget tempo og det passer gjerne ikke alltid med en nordmanns forventninger til hvordan man gjør ting...

Klikk på PayPal-knappen på høyre siden her i bloggen for å kjøpe Paradiso. Deretter sender du meg en mail på italiatips@gmail.com med navn og adresse og hvor mange eksemplarer du har betalt for. Boken/bøkene sendes så snart betaling er registrert.


Her kommer enda en bok av samme forfatter og til en enda bedre pris! Min greske taverna, mat og mennensker i Eleftheres handler om da Tove Cecilie og mannen startet restaurant og her får du ikke mindre enn 65 fristende, greske oppskrifter. I tillegg til dette får du en mengde historier om... ja, rett og slett om menneskene og livet i den greske landsbyen og hvordan det er å drive taverna på et lite sted som ligger østenfor sol og vestenfor måne. 

Gresk mat smaker fantastisk og er ikke så veldig vanskelig å lage. Og etter å ha lest denne boken tror jeg at jeg kan garantere deg at du vil ønske å prøve deg på noen av rettene. Du vil i såfall ikke angre! 


"Matlyst-leselyst-reiselyst - en skikkelig feel good gavebok!"
Camilla Arnøy om Min Greske Taverna
Boken selges til "minipris" - og koster bare 119,- (førpris 169,-). Som Paradiso er dette også restopplaget så her gjelder det å være raskt ute for å sikre deg et eksemplar eller flere...

For å bestille denne klikker du på PayPal knappen som ligger på høyre siden her i bloggen og så sender du en mail til italiatips@gmail.com med navn og adresse og antall bøker.

Mitt tips er å sikre deg (minst) ett eksemplar av hver av bøkene. Og når de dumper ned i postkassen din så er det bare å avlyse alle avtaler, låse ytterdøren, trekke ut telefonkontakten/skru av mobilen, lage en kopp te og deretter krype opp i godstolen under pleddet for å drømme deg bort til Hellas. God "reise"!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar