Presentere bloggen din her på siden?

Hei, hvis du er norsk, bor i utlandet og skriver blogg så vil jeg gjerne høre fra deg!

Skriv noen ord om bloggen din - kort eller langt, det velger du selv - legg gjerne ved et bilde og send på mail til italiatips@gmail.com og så publiseres det her på bloggen. Enklere kan det ikke bli.

Bli med i gjengen, da vel!


OM BLOGGEN

Hei! Etter å ha blogget fra Italia i 10 måneder nå så fikk jeg plutselig idèen om å lage et slags samlingssted for oss norske bloggere som ikke bor i Norge. Ikke for å lage noe slags norsk "bloggeghetto" på nettet, men for å kunne finne frem til andre som er i samme situasjon. Jeg blir alltid veldig glad når jeg snubler over blogger som er skrevet av nordmenn i utlendighet for som oftest ser jeg at de i mer eller mindre grad har samme opp- og nedturer som det jeg har når det gjelder å finne seg til rette i utlandet. Og når man selv kanskje er ekstra frustrert over de problemer man måtte kunne støte på i sitt nye hjemland så er det liksom en liten trøst å se at man ikke er helt alene om opplevelsene. Det blir litt sånn "samme-båt-følelse".

Jeg tenkte dette kunne bli et slags samlingssted både for dem som bor i utlandet på permanent basis og dem som bor utenfor Norge i kortere eller lengre tid, men som likevel har en tidsbegrensning på oppholdet sitt - som for eksempel de som reiser på utveksling ett skoleår.

Håper som sagt at folk tenner på idéen og at de har lyst å være med. I tillegg til at man lettere finner frem til hverandre så er det jo samtidig et sted å reklamere for bloggen sin. Så send meg gjerne linken til bloggen din og skriv noen ord om deg selv, hvor du blogger fra og eventuelt også hvilket tidsperspektiv du har på utenlandsoppholdet ditt. Og legg til det du ellers måtte ønske å si noe om og så legger jeg det ut på bloggen så snart jeg kan.

Jeg har også opprettet en Facebookside for bloggen hvor linker til de forskjellige bloggene legges ut og det er bare for alle utenlandsbloggere å bruke denne siden til å legge ut (nesten) det de måtte ønske; kommentarer, bilder, "syting" hvis det trengs eller om dere har andre ting dere måtte ønske og lufte ut.....

Jeg blir glad hvis dere som blir med legger ut en link til denne bloggen. Dere kan enten kopiere den lille grønne "knappen" i venstre hjørnet på bloggen her hvor det står "Norske utenlandsbloggere" eller at dere for eksempel skriver "Jeg er medlem i Norske utenlandsbloggere" eller noe i den dur....

Så vil du være med kan du sende meg en mail på italiatips@gmail.com. Ellers blir jeg veldig glad hvis du legger deg til som følger, om du "liker" bloggen på Facebook eller hjelper til å spre nyheten om bloggen på andre måter.

Vi snakkes!

Hilsen A Foreigner in Italy


Så da er det bare for dere der ute og kaste dere på tastaturet og gi meg en lyd.