Presentere bloggen din her på siden?

Hei, hvis du er norsk, bor i utlandet og skriver blogg så vil jeg gjerne høre fra deg!

Skriv noen ord om bloggen din - kort eller langt, det velger du selv - legg gjerne ved et bilde og send på mail til italiatips@gmail.com og så publiseres det her på bloggen. Enklere kan det ikke bli.

Bli med i gjengen, da vel!


søndag 11. januar 2015

Nederlandsk fotoblogg

Hei,

Jeg har nettopp begynt å blogge.  Bor i Nederland og har bodd her siden 2001.Jeg som mange andre opplevde å plutselig bli arebeidslös, og valget var da om jeg skulle fortsette innen ökonomi eller gjöre det som har vært min hobby i mange år.  Valget ble lett, og jeg begynte dermed på utdanning som fotograf ved "Fotoacademie" i Rotterdam.  Imidlertid har Fotoacademie besluttet og legge ned en masse lokaler i Nederland, og jeg har dermed sett meg nödt pga for lang reisetid og fortsette utdannelsen ved "Fotovakschool" i Rotterdam, noe som også er et godt valg.

Jeg vil og holde dere oppdatert om hva som skjer i mine studier, oppdrag, prosjekter, exsamen etc.Og med denne bloggen vil jeg ta opp alt innen foto, bildebeverking, tips & tricks som kan være nyttige og hjelpe deg til og bli en bedre fotograf.  Jeg vil vise deg feil som er gjort, hvordan disse kan rettes opp. Dette vil bli gjort både med bilder og tekst.  Step by step..............

Link til min blog er under, og du finner og min link til facebook, hvor jeg og har plassert linkene til hver blog jeg legger ut, og litt annet stoff. Mer og masse mer kommer.   Bloggen min er i Engelsk siden den legges ut på en Nederlandsk blog side.  Ved forespörsel vil jeg og legge ut tema på Norsk.

Med hilsen

Nina Nesje 

2 kommentarer:

 1. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

  SvarSlett
 2. Appreciating the hard work you put into your website and detailed information you provide.
  It's great to come across a blog every once in a while that
  isn't the same unwanted rehashed information. Great read!
  I've bookmarked your site and I'm adding your
  RSS feeds to my Google account.

  SvarSlett